Home
LOOK AT OUR PRODUCTS,
LEARN ABOUT OUR SERVICES,
USE OUR TOOLS,
OR CONTACT US FOR A CHAT...

About us

WeKnowYou is specialist in (LED) verlichting, advies en ontwerp. Jong, flexibel en dynamisch! Met een team van professionals zijn wij actief in zeer uiteenlopende projecten.
Ooit begonnen met het op- en afbouwen van evenementen is WeKnowYou inmiddels uitgegroeid naar een toonzetter op het gebied van lichtontwerp en (LED) montage. En we zijn er goed in! We verlichten winkelstraten en parken, zijn sterk in het uitlichten van gebouwen en hebben jarenlange ervaring in de thema- en vormgevingsbranche.

Products

WeKnowYou heeft een groot assortiment LED verlichting beschikbaar. Variƫrend van standaard wit, warm wit tot complete RGB LED Strips.

WeKnowYou biedt een assortiment aan LED en randapparatuur dat toepasbaar is in elk interieur en WeKnowYou biedt daarnaast mogelijkheden met grotere formaten, welke geschikt zijn voor gevel- en buitenverlichting, zoals LED WallWashers en LED inbouwspots. Ook leveren wij LED panelen die steeds vaker gebruikt worden voor diverse toepassingen.

Wij werken uitsluitend met erkende leveranciers.

Interior&design

Maar we kunnen meer! WeKnowYou gaat verder dan alleen het plaatsen van verlichting, het maken van verlichtingsplannen of het opbouwen van evenementen. Wij hebben de middelen en de handen om van ieder project op het gebied van interieur en design een succes te maken. Ons creatief team ontwerpt en ontwikkelt de meest uiteenlopende projecten. Omdat WeKnowYou beschikt over een breed team aan specialisten, partners, freelancers en ZZP'ers op ieder vlak, kunnen we grote een veelzijdige klussen met gemak van A tot Z aan. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe interieur, een project in de tuin of het uitlichten van een hele winkelstraat. Bij WeKnowYou hebben we daarom altijd iets verrassends voor je in petto.

Projects

WeKnowYou is een belangrijke speler in de wereld van creatieve LED verlichting. Wij zijn werkzaam in diverse sectoren zoals de horeca, retail, office, festivals, musea, maar ook voor particulieren. Onze werkwijze kenmerkt zich door een totaal aanpak met een hoge betrokkenheid vanaf het productieproces tot en met het eindresultaat. Flexibiliteit en maatwerk zijn voor ons vanzelfsprekend. Goede kwaliteit en goede service met inachtneming van gestelde deadlines staan voor ons op nummer 1! WeKnowYou werkt samen met een breed scala aan specialisten, freelancers en ZZP'ers.

WeKnowYou levert niet alleen verlichting maar adviseert u ook graag over de diverse mogelijkheden.